Kissan kiipeilyseinä

Tyylikäs ja kestävä

Puupala Oy:n suunnittelee ja valmistaa kissan kiipeilyseinän toivedesi mukaan. Valmis kiipeilyseinä on tyylikäs ja kestävä ratkaisu kissasi leikkeihin. Kissan kiipeilyseinä suunnitellaan kissan tarpeet ja mieltymykset huomioiden. Valmistamme kiipeilyseinän kissa-asiakkaamme toiveiden ja tarpeiden mukaan mittatilaustyönä. Perusajatus kissan kiipeilyseinää suunniteltaessa on luoda lepopaikkoja kissalle ja sopivan haastavia siirtymiä niiden välille.

Kasperille suunniteltu kissan kiipeilyseinä

Idea kissan kiipeilyseinästä lähti asiakkaaltamme Bengalikissa Kasperilta. Vanhat pahviset narutelineet menivät rikki yksi toisensa jälkeen kun iso kissa niissä kiipeili. Kasper on seikkaillut seinän läpi joka päivä useamman kerran, useita eri reittivaihtoehtoja kokeillen. Lepopaikka missä on raksupurkki ja hyvä näkyvyys koko huoneistoon on ollut suosikkipaikka. Myös puunrungon lepotasot on kiinnostaneet. Keinutuolin kahva ja selkänojan rakenteet ovat olleet kovassa käytössä.

Raaka-aine: Suomalainen koivu.
Kiipeilypuunrunko: Hitaasti kuivunutta luumupuuta jossa kuori on vielä paikoillaan.

Suomalaisesta puusta valmistettu. Toiveidesi mukaan toteutettu.

Suomalaisesta puusta, Suomessa valmistettu korkealaatuinen ja pitkäikäinen esine on parasta vastuullisuutta, mitä yritys tai yksityinen henkilö voi tehdä. Jätettä syntyy minimaalinen määrä ja sekin on kierrätettävissä. Puusta itsestään ei jätettä synny, vaan kaikki menee hyötykäyttöön.

SOITA JA KYSY LISÄÄ

Onko sinulla idea kissan kiipeilyseinästä tai kaipaatko ideoita? Soita tai laita viestiä, ideoidaan yhdessä!

SOITA 041 319 0083

KYSY TARJOUS KISSAN KIIPEILYSEINÄSTÄ